La Setmana pels Drets de la Joventut 2015: Joves Tresca Europe de Italia, Espanya i Portugal

Els i les joves  Tresca Europe participen amb entusiasme a la Setmana pels Drets de la Joventut 2015

Joves del projecte Tresca Europe de diferents edicions de Itàlia, Portugal i Espanya, juntament amb altres joves d'altres països i projectes, van participar al projecte Setmana pels Drets de la Joventut 2015, amb la temàtica dret al Benestar i la Salut.

El projecte Setmana pels Drets de la Joventut és un espai de reflexió i aprenentatge sobre els drets dels i les joves,  a partir de l’experiència de joves de Catalunya i alhora d’altres països. La bona experiència i la novetat del 2014 en la convocatòria ERASMUS PLUS, per enfortir el projecte a nivell de participació juvenil europea, ha fet que en aquest 2015 la convocatòria de Erasmus Plus de la Unió Europea recolzi el projecte SPDJ 2015.

 IMG9290

 

Llegeix més: La Setmana pels Drets de la Joventut 2015: Joves Tresca Europe de Italia, Espanya i Portugal

La Mentoria: una oportunitat per als i les joves del Tresca Europe 2015

Els i les joves de les edicions de 2015 del Tresca Europe a Barcelona, ​​van iniciar els seus processos de Mentoria durant el mes de maig.

Fundación Esplai està compromesa amb els processos de Mentoria en el Tresca Europe, i s'ha activat perquè finalment els i les joves puguin elegir les persones Mentores que els  han d’acompanyar durant els 6 mesos que estableix el conveni que signen joves i mentors-res. Aquest conveni reforça el compromís per tenir trobades quinzenals, i seguir unes línies de treball comuns per aconseguir una millor inserció sociolaboral dels i les joves, sempre amb una persona tècnica del projecte que dóna suport en tot moment.

Signatura conveni17042015

 

Llegeix més: La Mentoria: una oportunitat per als i les joves del Tresca Europe 2015

Què és Tresca Europe per tu? A Burjassot els i les joves ens expliquen

Noelia Picazo:  Per mi el Tresca Europe és "un curs"  on et treuen el més positiu de cadascú i et fan veure les coses de diferent forma, mitjançant l'alegria que et dóna l'animació...

Soc Noelia Picazo tinc 19 anys i des de que vaig iniciar "el curs" em sento molt millor amb mi mateixa, vaig canviar la desesperació que genera estar aturada, per la il.lusió i l'alegria que rebo cada setmana. Sense adorname que he vist els problemes d'altra forma, els problemes segueixen, però els afronto d'una altra forma diferent. 

IMG 9290-reducido

Llegeix més: Què és Tresca Europe per tu? A Burjassot els i les joves ens expliquen

ÚLTIMES ENTRADES AL BLOG

  • 1
  • 2
  • 3