Necessitat

El context de crisi econòmica i financera internacional, i els seus devastadors efectes han contribuït a incrementar els factors de risc social entre la població juvenil. Un dels més significatius ha estat el gran increment de la desocupació que ha abocat a condicions de pobresa a persones que mai havien imaginat estar en aquesta situació, a causa de la pèrdua del lloc de treball o la impossibilitat d'accedir-hi.

20140416 190925

Llegeix més: Necessitat

Història

Des del Tresca Jove, donant resposta a una necessitat local i europea.

En aquest context, a la fi del 2010 ens proposem portar endavant des de Fundesplai la primera edició del Projecte Tresca Jove, amb la finalitat d'assegurar l'acompanyament i la tutorització de joves en situació de risc social al llarg d'un procés de formació integral dins de l'ámbit de l'educació en el lleure, que els permetés aprofitar oportunitats formatives, educatives i d'inserció social i laboral.

Llegeix més: Història

Tresca Europe

Tresca Europe és un projecte d'inclusió que té com a missió afavorir el desenvolupament personal, i la integració social i laboral de les persones joves des de l'acompanyament, la formació i una primera experiència laboral, prevenint així la vulnerabilitat o deteriorament cap a situacions de risc social.

Llegeix més: Tresca Europe

Els joves i les joves

Des del programa Tresca Europe ens dirigim a persones joves d'entre 18 i 25 anys que volen afavorir el seu desenvolupament personal i la seva integració social i laboral, des de l'acompanyament, la formació i les pràctiques com una primera experiència laboral, prevenint així la vulnerabilitat o el deteriorament cap a situacions de risc social.

Llegeix més: Els joves i les joves

ÚLTIMES ENTRADES AL BLOG

  • 1
  • 2
  • 3