Què és Tresca Europe per tu? A Burjassot els i les joves ens expliquen

Noelia Picazo:  Per mi el Tresca Europe és "un curs"  on et treuen el més positiu de cadascú i et fan veure les coses de diferent forma, mitjançant l'alegria que et dóna l'animació...

Soc Noelia Picazo tinc 19 anys i des de que vaig iniciar "el curs" em sento molt millor amb mi mateixa, vaig canviar la desesperació que genera estar aturada, per la il.lusió i l'alegria que rebo cada setmana. Sense adorname que he vist els problemes d'altra forma, els problemes segueixen, però els afronto d'una altra forma diferent. 

IMG 9290-reducido

Emilia Ruiz García nos cuenta: El projecte Tresca Europe és una oportunitat d'aprenentatge tant personal com social ,  ja que no només es centra en l'ensenyament curricular, sino en un ensenyament de valors tant importants com la cooperació, el respecte i l'empatia.

IMG 9296-reducido

 

Carla Campos Pérez: 21 anys, és una jove graciosa, divertida i que no "té vergonya": Tresca Europe significa per mi, una experiència nova, per aprende, per conèxier gent nova i per estar amb infants. GRÀCIES PER AQUESTA OPORTUNITAT.

IMG 9292-reducido

20.06.2015

 

ÚLTIMES ENTRADES AL BLOG

  • 1
  • 2
  • 3