ESPAI TRESCA un éxit a la Festa Esplai 2014

(16/05/2014) El  Diumenge 11 de maig de 2014 va ser un éxit la Festa Esplai que Fundesplai va organitzar al Parc Nou del Prat de Llobregat (Barcelona).

DSC 3239

L'ESPAI TRESCA va contribuir decisivament a l'èxit de la Festa Esplai, més de 150 joves del projecte TRESCA JOVE i TRESCA EUROPE, que ara mateix estan en formació o d'edicions anteriors, han contribuit a l'Espai Tresca: amb exhibició de balls, elaboració de murals graffiti ..., taller de maquillatge per a  infants, o bé en l'activitat "Aigua", entre moltes!

La possibilitat de participar a la FESTA ESPLAI de forma diferent a anys anteriors, amb més implicació i amb un espai propi de visibilització del projecte, va ser una molt bona manera de fer-los partícips de l'activitat, generant processos de visibilització positiva de joves de forma molt activa, tal i com són els joves: diversos, interessants i riallers!

Els i les joves van ser un exemple d'alegria, de gaudi i aprenentatge, en un context nou per a molts d'ells i elles: compartint amb altres joves, infants i famílies, un espai lúdic i educatiu, en el marc d'una macro Festa infantil i juvenil, amb valors.

Agraïm a tots i cadascun dels i les joves TRESCA que es van sumar amb afecte, amb alegria, i amb ganes de més a la Festa Esplai!

DSC 3217-red

 

ÚLTIMES ENTRADES AL BLOG

  • 1
  • 2
  • 3