Festa Esplai 2015. Una oportunitat única per aprendre i compartir...

El passat diumenge 10 de maig de 2015, es va celebrar al Parc Nou de la ciutat del Prat de Llobregat (Barcelona) la 29a edició de "FESTA ESPLAI", el gran esdeveniment anual organitzat per Fundació Catalana de l’Esplai i les seves entitats.

DSC 0156

Aquest esdeveniment festiu i lúdic va reunir 8.000 nens i nenes, joves, monitors i monitores d'activitats de lleure educatiu, i famílies de tot Catalunya, que van poder gaudir de més de 50 activitats per a totes les edats, amb un caràcter lúdic i festiu. La climatologia va acompanyar i va ser un espai per visibilitzar tot l'accionar de Fundesplai i les seves entitats.

Els i les Joves de les edicions Tresca Europe 2015 de Barcelona han participat a les activitats.

Els i les joves Tresca Europe han participat en un taller de maquillatge facial per a nens i nenes, i han posat en actiu seves capacitats i habilitats amb èxit. Així mateix van dinamitzar un petit escenari amb balls i músiques, per a tots els públics; durant tot el matí desenes de persones: nens, nenes, altres joves i famílies es van animar a ballar les propostes dinamitzades pels joves Tresca Europe. Una de les activitats amb més èxit en l'espai Tresca va ser una activitat de bombolles de sabó, desenes de nens i nenes van aprendre aquest "art efímer" de manera positiva.

Per als i les joves Tresca que no coneixien aquest espai "FESTA ESPLAI" va ser una experiència única i positiva de veure com altres joves amb experiència ja estan en actiu com a monitors i monitores de temps lliure educatiu, en els seus centres d'esplai. Potser en l'edició 2016 de "FESTA ESPLAI" els i les joves TRESCA participaran ja vinculats a un centre d'esplai.

"FESTA ESPLAI" ha estat el punt culminant de la campanya #botaxlainfancia, que Fundesplai va posar en marxa el mes de gener 2015 per reivindicar els drets i la igualtat d'oportunitats en la infància, en uns moments en què el 27,3% dels infants, viuen per sota del llindar de la pobresa.

DSC 7717

Durant tota la jornada lúdica i educativa que és "FESTA ESPLAI" els assistents han fet fotos "botant" (saltant en llits elàstics o botant una pilota) penjant-les en les xarxes socials, amb l'etiqueta #botaxlainfancia.

Gran Bot per la infància FUNDESPLAI

 

10.06.2015

ÚLTIMES ENTRADES AL BLOG

  • 1
  • 2
  • 3